MyAnnexum

Na de zomerperiode ziet myAnnexum er anders uit. De manier van inloggen blijft hetzelfde. Meer over het nieuwe myAnnexum

 (U heeft het registratieproces afgerond en bent eerder in myAnnexum geweest)

MyAnnexum is een persoonlijke, beschermde omgeving om uw beleggingen bij Annexum 24 uur per dag online te bekijken en volgen. Hier kunt u eenvoudig uw persoonlijke gegevens en fondsdocumentatie, zoals onder andere halfjaarberichten, jaarverslagen, fiscale invulinstructies, notulen en agenda’s van de jaarvergaderingen inzien. Daarnaast heeft u in één oogopslag inzicht in de fondsen waarin u belegt en welke waarde, zowel fiscaal als economisch, uw beleggingsportefeuille vertegenwoordigt.

Om u aan te kunnen melden bij myAnnexum dient u te behoren tot de clientèle van Annexum. Mocht u beleggen bij myAnnexum en heeft u tot op heden nog geen uitnodiging ontvangen om u aan te melden voor myAnnexum, dan zal deze u spoedig per post bereiken.

Registreren voor myAnnexum:

 (u bent nog niet eerder in myAnnexum geweest)

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Vul via onderstaande link uw e-mailadres in waarmee u bekend bent op myAnnexum. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
 


Contact met myAnnexum:
e-mail: info@myannexum.nl
Tel.: 020-5720101